Sunday, June 12, 2011

Join PD50H pulak....

Ok, dulu join CYC tapi tak berjaya turun berat pun, naik ada, sebab tak ikut betul-betul diet, asyik ke laut dalam je...so dengan ini saya berikrar (kunun) nak diet semula dengan meng'join' kan diri dengan PD50H ni...sebab kalau sorang-sorang memang tak jadik punya, sedangkan masuk contest pun selalu diet ke laut, ni pulak sorang-sorang...semoga kali ni semangat tu kuat sikit sekuat bukit cameron highland ni...

ok ni gambar terkini...ditangkap oleh anak bujang ahkak..tu yg tak clear tu..
Gumuks sudahhh...

Ni gambar pandangan sisi...


Hahahahaahahah...

Ni berat terkini....masa join CYC pernah cecah 69.9 kg, tapi rasanya seminit je kot..hehehe..lepas tu naik mencanak-canak...


Officially berat permulaan ni 73.3 kg. Harap-harap dapat pecahkan angka 7 ni...penimbang baru ni, lepas penimbang dulu rosak lepas pindah..harap2 penimbang baru ni sporting la sikit kannn...









































10 comments:

  1. good luck...esk bermulalh segalanya

    ReplyDelete
  2. biar betul berat akak tuh?

    tengok gambo akak cam berat 60+++ jerr..

    takpe,takpe.. kali ni PD50H kan strict, mana tahu boleh capai angka 6 kat depan nanti.

    Buat yang terbaik ya untuk hari Isnin esok. =)

    ReplyDelete
  3. selamat mendietkan diri...pandai anak akak snap gambar tu...tapi ada sedikit goyang

    ReplyDelete
  4. Betul, seriyes....pagi ni berat terkini 72.8 kg...harap2 boleh turun ke angka 65 sapai 50 hari ni..Good luck untuk semua..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum! Tumpang lalu, nak bagitau ni ade pertandingan Lose Weight Challenge, boleh menang sampai rm1000 woh! Best!

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete