Wednesday, April 6, 2011

Tak dapat hapdet berat terkini

Cahayer, saya minta maaf banyak-banyak sebab tak dapat hapdet berat minggu ni, saya dah ada di Cameron highland sekarang, barang-barang masih belum sampai dari Labuan, jadi tak dapat nak timbang berat...dan saya tak jumpa penimbang pulak kat sini, penimbang berat barang tu ada la..hehehe..so sorry ye Cahayer...

2 comments:

  1. mak doyah kat cameron ke?? Insya allah 1 Mei ni jalan2 ke cameron dgan family.. Bestnyeeee tinggal kat cameron!

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete