Monday, October 5, 2009

Selamat Hari Raya , Maaf Zahir Batin

Salam semua, balik dari beraya ni adalah sangat sibuk dan sangat malas nak update blog. Dah kena kejar dengan editor-editor pasal kerja tergendala semasa raya. Bawak balik kerja tapi satu hapa pun tak buat, so sekarang kena pulun la habis-habisan.


So layan je la gambar raya kitorang ni..


Selamat Hari raya dari kami sekeluarga...


dengan in- laws




Doyah di pagi raya.....tudung masih melekat atas kepala..jap lagi ntah kemana tudungnya...




Doyah dan sepupunya..sama tak muka kitorang?




Doyah dan sepupu-sepupunya....susun atur ketinggian sepupu sepapat....














10 comments:

  1. ha ha ha. Doyah pakai tudung ala-ala siti nurhaliza la. Jambul setimbun di depan ha ha ha. Muka sama ngan sepupunya, tapi doyah layut pipinya kan kan.

    ReplyDelete
  2. Hello all,

    We would like to invite you to promote your blog on our blogosphere. It has similar functions as Innit and Digg. Totally free! (Click on the 'Tutorial' button if you're not sure how to do it)

    Join now: Malaysian Blogger [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

    ReplyDelete
  3. hehehe..memang la Doyah mestila juara pipi melayut ...nama pun dekat sama ngan sepupu yg sebelah doyah tu..nama doyah Nur Ain Farhana, sepupunya Aida Nur Ain..dah la muka dekat nak sama..

    ReplyDelete
  4. Salam mak doyah...lama menyepi..selamat hariraya..raya lagi ke??hehehe...si doyah pakai pinky lagi..mmg cuter mute muker dia..kalau dpt nak kiss byak2 kali..hehehe.. sib baik jauh tau doyah..salam peluk cium tuk doyah ye mak doyah..

    ReplyDelete
  5. mak doyah..letak la ruang chit chat..boleh sembang2 selalu..

    ReplyDelete
  6. Kak...
    Slmt Hari Rayer Maaf Zahir Batin...
    Baru nk ckp mende yg samer mcm yg kak Gerau ckp...tudung Doyah mcm Ct Nurhaliza...hehehe...siap ader jambul lg kt dpn..hehehe

    ReplyDelete
  7. haha lucu la gerau ni....rindu kat doyah ni..kat mak doyah pun..hari hari datang..pintu katup je...

    ReplyDelete
  8. Kak NJ : dah kiss2 kan dan cubit2 sekali pipi dia utk akak..nanti saya godek2 letak ruangan chit chat tu ye...tak rheti sebenarnya..kena suruh hubby buat..hehehhe
    Lazyf : memang ala2 Dato Ct..nampak remossss...Selamat Hari Raya...Maaf Zahir Batinn..
    Cikmanggis : Haah, lama terkatup pintu kan, sebelum raya tu lagi dah katup sebab balik kg awal, hari selasa sebelum raya dah balik kg..kat kg lak tak boleh masuk blog langsung, broadband lembap tahap siput babi...nak baca email pun kat satu hari baru boleh bukak...

    ReplyDelete
  9. ya rabbi comelnye doyah dengan tudung pink nye.gambar 1st tu awat,tudung tertarik ke belakang ke?

    ReplyDelete
  10. Comel tudung pink doyaht tue.. sama sejibik doyah ngan sepupu sepupu nya tue. Dah besar nanti mesti serupa dgn yg kat tengah tu :)

    ReplyDelete